Despre noi

Mega Box este  cel mai mare producator  de construcții prefabricate din Balcani de containere  birou și  containere de locuit , cabine modulare si contructii prefabricate  ce pot fi utilizate in diverse domenii, cum ar fi: supraveghere, vanzari de bilete, asigurari, chioscuri de vanzare. De asemenea produce si comercializeaza   bidoane, rezervoare si fose septice.

Noi suntem pregatiti sa proiectam, sa fabricam si sa asamblam la locatie conform cererii clientului containere pentru santiere de constructii, cladiri modulare de birouri, sali de mese, dormitoare, unitati de dusuri si toaleta.

Daca esti in Romania si esti in  cautare de containere pentru santiere de contructie, containere birou, case modulare,  cabine de paza, atunci esti in locul potrivit, suna -ne  iar un expert de-al nostru va pune la dispozitia ta toate detaliile tehnice cu privire la produsele noastre prefabricate.

Pe pagina de web containere.eu  gasesti cel mai avantajos preț pentru a-ti satisface nevoile  în primul rând, iar in al doilea rand,  oferim  structuri de calitate și construcție robusta,  containere de birou, cabine precum si diferite configuratii ale acestora.

Personalul nostru profesionist si bine  instruit  sta la dispozitia ta pentru a  oferi raspuns la orice intrebare. Asa dar, contacteaza-ne  la numarul de telefon indicat si vei primi un feed-back in cel mai rapid mod.

Poți veni sa iti alegi modelul dorit de containere, cabine sau alte structuri modulare  direct din  showroom-ul  nostru din Romania.