Rezervoare din polietilena

Mega Box este lider de piata in Bulgaria, la fel si pe piața românească, are drept scop de a oferi produse de înaltă calitate și design ergonomic pentru rezervoare cu intentia de a satisface clienții de ani de zile.

Utilizarea Rezervoarelor si a Bidoanelor
Rezervoare de apă, rezervor de motorină sau benzină, alcoolice sau non-alcoolice, cisternă pentru băutură, mai pot fi folosite pentru depozitarea de lichid chimic.

iso 9001

ISO 9001 certificat de producător Container

Rezervoare din polietilena patrate orizontale 1 Rezervoare din polietilena cilindrice orizontale Rezervoare din polietilena cilindrice orizontale Rezervoare din polietilena cilindrice orizontale 4 Rezervoare din polietilena cilindrice verticale Rezervoare din polietilena cilindrice verticale Rezervoare din polietilena cilindrice verticale 10000

Rezervoare din polietilena

Mega Box (containere.info) este cel mai mare producător de rezervoare si bidoane in zona Balcanica. Anual sunt consumate intre 150 si 200 de tone de materie primă pentru fabricarea rezervoarelor. Rezervoarele si bidoanele de multe ori sunt preferate datorită gamei largi și costurilor – eficiente. Toate produsele noastre sunt garantate timp de 5 ani. Mega Box va servește cu o gama de produse incepand cu 50 litri până la 10 tone.

Rezervoare patrate

Bidoanele patrate din polyester sunt ușor de utilizat, cu aspectul său estetic designul ergonomic, pot fi asezate in gradina, in casa, pe acoperiș, este convenabil de a fi utilizate pentru scurt timp în propria mașină. Pot fi amplasate oriunde pe o suprafață plata fără a fi necesar un sprijin în plus.

Apa necesita a fi depozitata in diferite locuri la domiciliului dumneavoastra, de la bucătărie, baie, apa este în condiții de siguranță. Restaurante, vile, facilități sociale, facilități sportive, sunt utilizate in majoritatea locatiilor private.

Rezervoare pe orizontal

Dreptunghiulare si orizontale, rezervoarele de apă cilindrice fabricate la cele mai înalte standarde de calitate oferă posibilitatea de a utiliza produsele cu încredere deplină în toate domeniile din sistemul privat.

Rezervoare pe vertical

Rezervoarele pe vertical din poliester ocupa mai puțin spațiu decat alte tipuri de rezervoare, permite drenarea usoara si găzduirea lichidelor. Produsele noastre de depozitare pe verticală, cu sistem special de forță, dezvoltat cu tehnologie modernă permite stocarea în condiții de siguranță a substanțelor chimice, cum ar fi acidul.